Dit zijn wij…

Void
Void is een studio voor interieurarchitectuur opgericht in 2010.  Wij zijn gevestigd in Utrecht. Sinds 2018 werken wij vanuit onze studio in de prachtige Werkspoorkathedraal, een van de historische fabriekshallen van de Koninklijke Nederlandsche Fabriek van Werktuigen en Spoorwegmaterieel. 
Deze voormalige apparatenhal is getransformeerd tot een imposante evenementenlocatie met acht studio’s. Vanuit onze werkplek in Studio D hebben wij uitzicht op deze indrukwekkende leegte. Het is dan ook dankzij deze bijzondere architecturale ‘Void’ en de nieuwe energie van het Cartesiuskwartier in Utrecht West, die ervoor zorgt dat wij ons hier helemaal thuis voelen.

Persoonlijk en onafhankelijk
Onze werkwijze kenmerkt zich als betrokken en persoonlijk. Wij hanteren een flexibele en no-nonsense manier van werken en geloven sterk in samenwerking, ieder vanuit zijn eigen discipline. Hiermee blijft het ontwerp en bouwproces van begin tot einde transparant. 

Maatwerk
De afgelopen jaren is er veel veranderd in de manier waarop we leven en werken. Wij vinden het belangrijk dat onze ontwerpen die verandering in de samenleving weerspiegelen. We zien de rol van een ontwerper dan ook als die van een goede gastheer die anticipeert op de behoeften van zijn gast. 

 
Duurzame manier van ontwerpen
Wij proberen vanuit ons eigen vakgebied een positieve bijdrage te leveren aan een nieuwe beweging die strijdt voor een duurzame en leefbare planeet. Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om onze ontwerpen duurzaam en eigentijds te houden. Wij kiezen daarbij voor kwaliteit en tijdloosheid boven iets wat er goed uit ziet. Bovenal stellen we onszelf en onze opdrachtgever eerst de vraag wat er écht nodig is. Deze aanpak sluit aan bij onze no-nonsense ontwerp mentaliteit en is daarom van nature verweven in ons dna.