BdB Groep

Locatie: Amersfoort
m2: 700
Opdrachtgever: BdB Groep
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Oplevering: 2023

Verbinden en samenwerken
BdB helpt organisaties binnen de bouw-, overheids- en zorgsector met prestatieverbetering, mens -en teamontwikkeling en projectrollen. Zij zijn gevestigd in een oude stadsvilla in Amersfoort. Void is gevraagd om de workflow te analyseren en deze opnieuw in het pand te organiseren. De algehele inrichting was toe aan een opknapbeurt. Daarbij stonden de thema’s verbinding, vernieuwing en beweging centraal. 

Stadsvilla uit 1914
De drie verdiepingen van de villa hebben we verdeeld in drie typologiën van werken. De Begane Grond staat in het teken van ontmoeten en ontspanning. Op de eerste verdieping wordt samengewerkt en voor rust en stilte is de bovenste verdieping ingericht. Uiteindelijk verzamelt iedereen zich steeds weer op de begane grond waar een fijne plek is gemaakt aan een lange koffiebar met toegang tot de stadstuin.

 

Klassieke woonkamer
Op de begane grond kan je werken en relaxen in een klassieke woonkamer opstelling met openslaande deuren naar de tuin. De meubel -en kleurkeuze zorgen voor een modern en frisse uitstraling zonder voorbij te gaan aan de architectuur van het pand uit 1914. 

Meer
projecten