Linkit

Locatie: Utrecht
m2: 2000
Opdrachtgever: LINKIT BV
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Projectmanagement: Cerius
Oplevering: 2016 - 2023
Fotografie: Stijn Poelstra

Duurzame samenwerking
Sinds 2018 werken we aan het hoofdkantoor van IT sourcingsonderneming LINKIT. We zijn begonnen met een nieuwe inrichting voor de begane grond in 2018. Deze vloer is volledig gewijd aan de behoeften van de werknemer. In diverse faseringen worden de verdiepingsvloeren ook aangepakt. In 2023 hebben we ook hun kantoor in Johannesburg, Zuid Afrika mogen ontwerpen.

Catwalk
De vraag betrof een kleurrijk en dynamisch ingerichte multifunctionele open ruimte voorzien van brainstormplekken, een lunchruimte, bar, playroom en diverse informele overlegplekken. We hebben deze diversiteit aan functies georganiseerd aan een lange catwalk die van voor naar achter loopt. Het niveauverschil zorgt meteen voor een natuurlijke zonering.
De nieuwe huisstijl van LINKIT werd de leidraad voor de inrichting en is duidelijk terug te zien in het uitgesproken kleurgebruik. 

Huisstijlkleuren
De nieuwe huisstijl van LINKIT werd de leidraad voor de inrichting en is duidelijk terug te zien in het uitgesproken kleurgebruik. De kenmerkende diagonaal uit hun logo komt terug op de wanden als schrijffolie en in het vloerpatroon. Dit zorgt meteen voor een dynamisch beeld.

Vervolg
Op de bovengelegen kantoorvloeren hebben we de werkomgevingen ingericht. Eén vleugel is ingericht met een enorme maatwerk arena voor creatieve sessies en een aparte vleugel van het kantoorpand is volledig gewijd aan in stilte werken. Momenteel werken we aan de herinrichting van de bovenste verdieping.

Meer
projecten