LTO Nederland

Locatie: Den Haag
m2: 400m2
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Projectmanagement: Cerius
Projectinrichter: Interior Works
Oplevering: 2017
Fotografie: Stijn Poelstra

Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland
LTO is een ondernemers- en werkgeversorganisatie in Den Haag. Zij vertegenwoordigt bijna 50.000 agrarische ondernemers en maakt zich sterk voor hun economische en maatschappelijke positie. Voor hun nieuwe kantoor aan de Bezuidenhoutseweg hebben wij een ingetogen hedendaags interieur ontworpen met donkergroen als basis kleur. We hebben hierbij weer gewerkt met een aantal mooie Nederlandse meubelmerken.

Kalm
In 2017 hebben we LTO Nederland begeleid naar een nieuwe manier van werken. Op hun nieuwe locatie aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag werken de medewerkers in een open maar rustige kantooromgeving.

Samenwerken
De nieuwe openheid van het kantoor heeft als doel de samenwerking te verbeteren ten op zichte van de gesloten individuele werkkamers waar men tot voor kort in werkte. Er zijn genoeg werkplekken om ook in concentratie te blijven werken. Slim geplaatste glaswanden en halfhoge kasten zorgen voor de benodigde geluidsbuffers en zonering.

Materialisatie
Het materialenpalet bestaat uit eenvoudige en betaalbare producten. Door met verschillende vloerstructuren te werken zijn natuurlijke zones op de kantoorvloer gecreëerd. Glanzende tegels en het natuurlijke kurk zorgen voor een mooi contrast op de wanden van de keuken.

Meer
projecten