Wayne Parker Kent

Locatie: Amsterdam
m2: 1200m2
Opdrachtgever: Wayne Parker Kent
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Oplevering: 2018
Fotografie: Flare Department

Wayne Parker Kent
Wayne Parker Kent B.V. is een van Nederlands snelst groeiende digitale mediabedrijven. Het reclamebureau maakt contentoplossingen voor internationale merken als Samsung, Google, Booking.com en Henkel. Vanaf 2019 heeft WPK haar krachten gebundeld met TMG om samen innovatieve en creatieve totaaloplossingen te ontwikkelen voor de Nederlandse advertentiemarkt.

Van grachtengordel naar West
In 2018 verhuisde het bedrijf van de Amsterdamse grachtengordel naar een industrieel pand aan de Baarsjesweg. Dit betekende een ruimtelijke transformatie en een andere manier van werken: Meer ruimte voor groei en van intieme kamertjes naar een open werkplek waar meer gelegenheid is voor contact is met collega’s.

Superhelden bier
De nieuwe werkplek biedt meer daglicht en zorgt voor meer energie waarbij de creativiteit en activiteit worden gestimuleerd.
Leidend in het ontwerp is de industriële ruimtelijke kwaliteit van het pand. Door het plaatsen van een minimaal aantal glaswanden en de centraal gelegen bar is er volop ruimte voor ontmoetingen en blijven zichtlijnen behouden. De toevoeging van veel planten, vintage meubilair en een grote houten bar (met eigen gebrouwen superhelden bier!) zorgen samen voor een intieme en persoonlijke sfeer.

Meer
projecten