Eden McCallum

Locatie: Amsterdam Zuidas
m2: 500
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Projectmanagement: Cerius
Oplevering: 2016
Fotografie: Stijn Poelstra

UN STUDIO Tower Amsterdam Zuidas
Voor consultancy bedrijf Eden McCallum met kantoren in Amsterdam, Londen en Zurich hebben we een nieuw werkplekomgeving mogen ontwerpen. Het bedrijf is sinds de oprichting in 2000 zeer snel gegroeid. Inmiddels mag zij 40 procent van de Nederlandse AEX-fondsen en een derde van ‘s werelds grootste private equity firma’s tot haar cliënten rekenen.

 

Soft Office
Het huidige kantoor werd te klein en verruild voor een nieuwe locatie om de hoek: The UN-STUDIO Tower. Voor deze ‘next step’ werd Void interieurarchitectuur gevraagd het nieuwe interieur te ontwerpen. Met twee vrouwelijke partners aan het hoofd bij Eden McCallum kwam gedurende het ontwerproces langzamerhand een ‘soft office’ bovendrijven. Zachte tinten, warm materiaalgebruik en klassieke interieurproducten resulteren in een warme en tijdloze inrichting. Dit alles vindt plaats binnen een moderne architecturale setting van glasgevels, hoge vides  en inpandige terrassen. Hierdoor is een mooie balans ontstaan tussen een zakelijke maar elegante kantoorinrichting.

 

Ontwerp en Realisatie
Een thuis voor alle adviseurs, dat is wat Eden McCallum voor ogen had. En dat is het ook geworden, een thuisbasis die samenwerking stimuleert en tegelijk uitnodigend is. Mede door de input van het management is het een warm en prettig huis voor de organisatie geworden.

Meer
projecten