Euroflorist

Locatie: Amsterdam
m2: 750m2
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Projectmanagement: Cerius
Oplevering: najaar 2017
Fotografie: Stijn Poelstra

Zweedse bloemen bezorgservice
Bestel jij wel eens een boeket bloemen voor iemand? Grote kans dat dat via het Zweedse online platform Euroflorist loopt. Sinds 2017 is hun eigen kleurrijke hoofdkantoor gevestigd op bedrijventerrein Bullewijk in Amsterdam Zuid Oost. Wij mochten hun nieuwe kantoor inrichten.

Nordic design
De toegepaste materialen en meubels komen veelal uit Scandinavië. Zo kozen we voor geweven pvc in zachte kleuren van het Zweedse bedrijf Bolon in de overlegkamers. Op de werkvloeren pasten we juist een zeer expressieve vloer toe van het Deense bedrijf Ege Carpets. Het nieuwe meubilair is in lijn met de typische Nordic designstijl. Je ziet blonde houtsoorten, veel lichte kleuren en een minimalistische uitstraling terug. Merken als Muuto en Hay combineren goed met het Nederlandse meubilair van De Vorm en Loof.

Materiaal en kleur
Het materialen en kleurenpalet sluit helemaal aan bij de rijke bloemenwereld van Euroflorist. Zo proberen we voor iedere opdrachtgever ons te verplaatsen in het dna van het bedrijf. Ieder ontwerp wordt hiermee uniek en belichaamt het bijzondere karakter van onze opdrachtgevers en hun specifieke culturele en functionele behoeften.

 

Meer
projecten