Yardi

Locatie: Amsterdam
M2: 500
Opdrachtgever: Yardi
Ontwerp: Void interieurarchitectuur
Projectmanagement: Cerius
Oplevering: 2018
Fotografie: Stijn Poelstra

Software voor de vastgoedsector
Yardi is opgericht in 1984 en is de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van hoogwaardige software-oplossingen voor de vastgoedsector. Inmiddels heeft Yardi meer dan 40 kantoren in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië. In 2018 opende zij hun nieuwe kantoor in Amsterdam waarvoor Void Interieurarchitectuur het ontwerp tekende.

A Splash of Colour
De ontwerpvraag betrof een open en fris werkplekconcept met een ‘splash of colour’. Dat laatste is vertaald in de kleur oranje als knipoog naar hun Nederlandse vestiging in Amsterdam. Het grotendeels open vloerplan wordt onderbroken door een vrijstaand en ruimtelijk maatwerkelement met een opvallend oranje frame. Hierin vinden actieve break out-sessies plaats (staand). Terwijl aan de kopse zijden juist plek is gemaakt voor meer concentratie in zachte gestoffeerde werknissen.

Workshop
Een ruim opgezette workshop ruimte biedt plek aan in -en externe trainingssessies met aansluitend een keuken waar kan worden ontspannen aan de bar, tafelvoetbal wordt gespeeld en toegang is tot het dakterras.

Meer
projecten