Arcadia

Locatie: Utrecht
m2: 10.500 m2
Opdrachtgever: Dura Vermeer en NIC Re|Development
Ontwerp: Void interieurarchitectuur i.s.m. MVSA
Start bouw: 2023
Visualisatie: Vyb

High-end multi-tenant kantoorgebouw
Arcadia is een nog te bouwen high-end multi-tenant kantoorgebouw (van architectenbureau MVSA) van 10.370 m2 VVO in Leidsche Rijn, ontwikkeld conform het Creative Valley concept, zie ook onze eerdere projecten op de Creative Valley locaties Utrecht Centraal Station en Papendorp

Brasserie
Op de begane grond kom je binnen in een gezellige brasserie. Je krijgt hier meteen een indrukwekkende doorkijk naar de erboven gelegen vides. Hier is plek voor private dining en worden elke dag verse biologische lunches verzorgd. Ook kun je op de begane grond je eigen studio huren. 

Elfenbankjes
Uitgangspunt voor het gebouw is een gezond, natuurinclusief, duurzaam en innovatieve kantoorgebouw vernoemd naar Arcadia – een oud-Griekse versie van het paradijs. Voor het interieurontwerp hebben wij ons danook laten inspireren door de natuur. De enorme vide van dit gebouw wordt ingericht met speciaal hiervoor ontwikkelde elfenbankjes waarin planten optimaal gebruik kunnen maken van de daglichttoetreding vanuit het atrium.

Zicht op de A2
Op de bovenste verdieping zijn  twee indrukwekkende board rooms gecreëerd met hoge plafonds en uitzicht op de A2. Een 4 meter hoog lichtkunstwerk aan de wand verbindt de twee ruimten optisch.  Een borrel drink je vervolgens met je collega’s en medebewoners in de rooftop bar met ondergaande zon aan de zuidzijde van het gebouw.

Meer
projecten